Fier SUPER Forjat

Fier Forjat

October 17, 2017 Produse
Suport Vanzari:
Fier Forjat

Fier Forjat

Vanzari

0724 / 27 45 05


             E-mail:   

            voluta07.impex@gmail.com          

Transport GRATUIT

 Transportul este Gratuit in Bucuresti si Prahova

Transportul este gratuit in Bucuresti,Prahova si llfov

Site Map
Fier Forjat
Parteneri:
Fier Forjat
Monitorizare trafic:
Fier Forjat

trafic ranking Countomat website statistics and webcounter

Fragrance Super Specials - Up to 60% Off

Calitate 100%

        Fier Forjat Bucuresti si Prahova

        In functie de stilul pe care l-ati abordat la construirea si amenajarea casei Dumneavoastra, specialistii nostri va pot realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat - porti, garduri, balustrade de interior sau pentru balcoane, copertine, grilaje , cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc. 

        Realizam atat modele proprii ,modele pe baza de proiect  sau propuse de arhitecti sau constructori ori de clientii nostri.

        Este foarte important de mentionat ca fierul folosit la lucrarile noastre este de cea mai buna calitate, a find numai bara plina astfel incat ele sa dureze peste ani si sa asigure calitatea de 100% cu care firma noastra a obisnuit clientii.

       De asemenea realizam mobilier din fier forjat, galerii si alte decoratiuni care aduc caldura in spatiul Dumneavoastra, personalizandu-l.

       Vopseaua aplicata nu este una obisnuita cu una speciala, calitativa 100% anticoroziva si poate fi nu numai neagra ci si in alte culori, iar lucrarile pot fi finisate in patine antice , diverse nuante: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc in directa concordanta cu arhitectura sau ambientul Dumneavoastra.

 Va oferim:

 
FIERSUPERFORJAT se ocupa cu productia si distributia de lucrari din fier forjat Bucuresti,Prahova,Ilfov si imprejurimi!Pentru orice informatie va rugam sa luati legatura cu echipa noastra de vanzari prin e-mail sau telefonic.Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebare legata de decorarea locuintei dumneavoastra cu produse/elemente din fier forjat,fie ca sunt modele personalizate fie ca sunt modele prezentate pe site-ul nostru.

Cerere pentru oferta de pret lucrare din fier forjat
Trimite online cerere pentru oferta de pret:

Completand campurele de mai jos puteti trimite automat o cerere catre departamentul de vanzari pentru a putea primi oferta noastra financiara pentru produsele dorite

Nume / Prenume: *
Email : *
Telefon:
Produsul dorit:
Dimensiuni: Lungime x Latime
Cantitate Mp: Cantitatea aproximativa in metri patrati
Model Numarul: Completati doar daca acesta este de pe site-ul nostru!
Model Link: Completati link-ul unde se gaseste poza cu modelul dorit!
Alte Informatii: Alte informatii pe care le considerati utile pentru realizarea cu succes a lucrarii!