Fier SUPER Forjat

Fier Forjat

April 22, 2018 Proiecte
Suport Vanzari:
Fier Forjat

Fier Forjat

Vanzari

0724 / 27 45 05


             E-mail:   

            voluta07.impex@gmail.com          

Transport GRATUIT

 Transportul este Gratuit in Bucuresti si Prahova

Transportul este gratuit in Bucuresti,Prahova si llfov

Site Map
Fier Forjat
Parteneri:
Fier Forjat
Monitorizare trafic:
Fier Forjat

trafic ranking Countomat website statistics and webcounter

Fragrance Super Specials - Up to 60% Off

Prelucrarea fierului forjat pentru noi este o arta!

       Desi firma noastra este relativ tanara si inca in faza de dezvoltare, proiectul VOLUTA IMPEX este mult mai vechi si are ca membri fondatori persoane ce activeaza in domeniul fierului forjat de peste 15 ani.In mod normal orice companie se naste dintr-o dorinta si are, ca urmare, o misiune.

      Nu stim daca acest lucru este valabil pentru companiile ce activeaza in mediul nostru de afaceri, dar pentru VOLUTA IMPEX misiunea a fost si va ramane mereu neschimbata satisfacerea tuturor clientior nostrii.Dorinta noastra este de a da dovada de operativitate si flexibilitate in ceea ce priveste realizarea comenzilor solicitate de clienti.

      Dam viata fierului!Posibilitatea de metamorfozare a fierului constituie pentru noi o provocare permanenta. Usurinta acestuia de a lua aproape orice forma ne permite sa dam frau liber imaginatiei.Pentru ca ne dorim o gama cat mai larga de produse, colaboram indeaproape cu clientii nostri, sugestiile si ideile lor fiind mereu binevenite.

     Dragostea de frumos, grija pentru detalii precum si eleganta si rafinamentul ne-au calauzit in cei peste peste 15 ani de cand activam in acest domeniu. Si satisfactia clientilor nostri atunci cand visele lor devin realitate si casa incepe sa prinda contur datorita lucrarilor noastre reprezinta recompensa cea mai mare

     Voluta Impex este specializata in realizarea oricarui tip de lucrari din fier forjat, prelucrat manual, intr-o maniera traditionala, la forja. Noi realizam porti si garduri masive,balustrade, scari si balcoane, grilaje si copertine ,in formele prezentate in cataloagele nostre sau in oricare alta in functie de dorintele clientilor.

     Si noi ca si dumneavoastra suntem clienti in viata de zi cu zi,  facand cunoastinta foarte des cu neplacerile provocate de calitatea marfii, lipsa raspunsurilor obiective la intrebari, precum si greutatea provocata de alegerea dintr-o multime de produse, si mai ales cand produsele trebuiesc achizitionate pentru o perioada mare de timp,  sau chiar pentru o viata asa cum se intampla in cazul produselor din fier forjat.

     Clientul trebuie sa ia o astfel de decizie, de aceea, noi suntem aici sa va ajutam .Aveti o casa  dar nu stiti cum sa o amenajati? Va place fierul forjat si va doriti o poarta, un gard , o balustrada de scara, sau balcon , grilaje , copertine sau un alt tip de amenajare interioara sau exterioara care are la baza fierul forjat? Nu stiti ce model se potriveste casei dumneavoastra? Va este frica de preturile mari? Specialistii Voluta Impex sunt mereu langa dumneavoastra…trebuie doar sa ne scrieti un mesaj si va vom ajuta. In cazul in care doriti sa va fim alaturi in proiectul de amenajare a locuitei dumneavoastra cu elemente din fier forjat, va punem la picioare experienta acumulata pe parcursul anilor!

 

Va rugam sa ne contactati pentru orice fel de nelamurire:
Numele deplin:
Emailul Dvoastra:
Subiectul:
Mesajul: