De ce sa alegem decoratiunile din fier forjat?

     Din pacate in ziua de astazi doar putini dintre noi se pot numara printre cei norocosi care pot beneficia de o gradina si o curte. In cazul in care si dumneavoastra va numarati prince acestia cu siguranta ca va puneti intrebari legate de modul in care o puteti amenaja.

     Echipa FIERSUPERFORJAT.RO este aici pentru dumneavoastra oferindu-va o multime de produse si modele.

    Cu siguranta va intrebati de ce sa alegem decoratiunile din fierul forjat? Raspunsul nostru este simplu: sunt elegante si rezistente in timp, in plus confera spatiului un farmec deosebit, iar avantajele de a va amenaja locuinta cu acest tip de decoratiuni este acela ca se confectioneaza pe comanda, rezultand modele unice, in ton cu arhitectura, cu stilul si cu ambinetul resedintei.

    Echipa noastra este specializata in prelucrarea fierului prin forjare, si poate crea modele personalizate de decoratiuni, in functie de preferintele Dumneavoastra , de spatiul pe care il aveti la dispozitie si de stilul amenajarii .Chiar daca este un material dur, fierul poate lua prin prelucrare diferite forme, rezultand modele fine si elegante dar si in acelasi timp rezistente in timp. Cu ajutorul ornamentelor sau elementelor geometrice  se pot crea modele simple sau lucrari elaborate.

    In functie de imaginatia si priceperea mesterilor fierari ,se pot realiza produse din fier forjat in serie, cu ajutorul masinilor automate, sau unicate - lucrate manual.

    Profilele sunt forjate la cald sau la rece si batute manual, devenind cu mult mai rezistente decate cele obtinute prin turnare sau cele obtinute din piesele prelucrate pe masini unelte, si pot lua diverse forme in urma proceselor tehnologice folosite (tragerea,aplatizarea sau presarea materialului in matrite inchise compact) ornate cu volute ample, cu terminatii diverse, bare torsionate, amprentate sau nu, ornamentate cu frunze, sageti, C-uri, S-uri si multe altele.

     Modelarea fierului se face la temperaturi ce se apropie de punctual de topire, doar asa rezultand adevaratele lucrari pe care le putem vedea la lucari ce dateaza de sute de ani.Vremurile moderne vin cu noi solutii pentru a putea proteja si mai bine aceste "opere de arta" cum le spun unii si anume vopselele, cu diverse patine : aur,cupru,aur-bronz,verde sau argint, care nu numai ca protejeaza lucrarile dar le ofera si un aspect estetic deosebit.

   Pentru cei indragostiti de locatiile vechi, oferim copertine , care, plasata la intrarea in casa, asigura protectia impotriva intemperiilor vremii si da o nota de eleganta in plus cladirii.Daca doriti sa va delimitati spatiul si imprejmuirea gradinii aveti de ales din multitudinea de modele de garduri si porti din fier forjat , foarte estetice,lucrate manual de echipa noastra.In interiorul locuintei balustradele pentru scari sau balcoane ofera un plus de eleganta iar cu ajutorul patinelor puteti sa le asortati foarte usor cu decoratiunile interioare.Protejarea locuintei este un alt factor foarte important de care trebuie sa tineti seama - astfel alegand grilajele noastre pentru geamuri si usi locuinta dumneavoastra va fi in siguranta.