Fier SUPER Forjat

Fier Forjat

April 22, 2018 Porti si Garduri din fier forjat
Suport Vanzari:
Fier Forjat

Fier Forjat

Vanzari

0724 / 27 45 05


             E-mail:   

            voluta07.impex@gmail.com          

Transport GRATUIT

 Transportul este Gratuit in Bucuresti si Prahova

Transportul este gratuit in Bucuresti,Prahova si llfov

Site Map
Fier Forjat
Parteneri:
Fier Forjat
Monitorizare trafic:
Fier Forjat

trafic ranking Countomat website statistics and webcounter

Fragrance Super Specials - Up to 60% Off

Modele garduri si porti din fier forjat oferite de firma noastra
Porti si Garduri fier forjat


Garduri fier forjat - Model - GP00088

Garduri fier forjat - Model - GP00088
<< Modelul precedent

Poze cu modele de porti din fier forjat si garduri din fier forjat.Pretul este negociabil si se calculeaza in functie de valoarea totala a lucrarii.

2598 Vizualizari

Porti din fier forjat si garduri din fier forjat

Porti fier forjat si garduri fier forjat pentru amenajarea si siguranta locuintei dumneavoastra!Imbinati utilul cu placutul alegand produsele noastre!

     Chiar daca fier forjat este un material greu si rece, el este calmat de paleta cromatica, iar sarea si piperul sunt micile obiecte,ornamente cele care atrag inevitabil privirea, cele care asteapta cu nerabdare sa surprinda cu o unica si sublimata emotie artistica. Stilul si distinctia unei porti fier forjat este unica,iar prin folosirea unei porti cu garduri fier forjat , siguranta, distinctia si rafinamentul locuintei dumneavoastra vor fi garantate si vizibile!Parfum de epoca sau redefinire inovatie sau traditie?... intrebari si raspunsuri cu care designerii nu inceteaza sa sustina un dialog estetic.Portile din fier forjat si gardurile din fier forjat impreuna cu decorul casei trebuie sa fie intotdeauna coerente si echilibrate, oferind alternative de stil si rafinament.

    Absolut necesare pentru fiecare locuinta, atat gardul cat si poarta trebuie sa indeplineasca, doua functii esentiale pentru posesorul unei case, atat aceea de a pastra intimitatea si de o apara de intrusi, dar si aceea de a oferi locuintei un aspect placut la vedere. Pentru a alege materialul adecvat cat si forma cea mai apropiata de arhitectura casei trebuiesc luate in calcul o seama de criterii cum ar fi dimensiunea , regiunea in care este amplasat, conditiile climaterice, rezistenta mecanica sau resursele locale,durata de viata sau rezistenta. Firma noastra incearca sa va convinga sa alegeti lucrarile confectionate din fier forjat si sa va prezinte avantajele pe care acestea le au in plus fata de lucrarile din lemn sau alte materiale

O gama larga de modele in nenumarate forme, imbina utilul cu placutul oferind unicitate si stil locuintei! 

     Noi realizam porti si garduri masive,balustrade, scari si balcoane, grilaje si copertine ,in formele prezentate in cataloagele nostre sau in oricare alta in functie de dorintele clientilor.In imaginile de mai sus puteti vedea cateva din modelele de porti si garduri pe care firma noastra le poate oferii.Calitatea si pretul cel mai scazut de pe piata sunt garantate! 

 

Cerere pentru oferta de pret lucrare din fier forjat
Trimite online cerere pentru oferta de pret:

Completand campurele de mai jos puteti trimite automat o cerere catre departamentul de vanzari pentru a putea primi oferta noastra financiara pentru produsele dorite

Nume / Prenume: *
Email : *
Telefon:
Produsul dorit:
Dimensiuni: Lungime x Latime
Cantitate Mp: Cantitatea aproximativa in metri patrati
Model Numarul: Completati doar daca acesta este de pe site-ul nostru!
Model Link: Completati link-ul unde se gaseste poza cu modelul dorit!
Alte Informatii: Alte informatii pe care le considerati utile pentru realizarea cu succes a lucrarii!